Meer informatie

  • krant
  • online
  • mobile

Het bereik

  • lezersleeftijd 35+
  • man / vrouw 50-50
  • opleidingsniveau WO
  • Werkzaam op midden en hoger managementniveau
  • zakelijke beslissers
  • brede maatschappelijke en culturele interesse
  • Meer feiten & cijfers

FAQ

Facturatie

U kunt met uw vragen over facturen terecht bij de afdeling administratie.

Facturatie
020–755 32 19
administratie@nrc.nl

 

De Doelgroep: koopkrachtig, goed opgeleid en liberaal

Op zoek naar woningzoekenden of beleggers in onroerend goed? Biedt dan uw huizenaanbod voor het hogere segment aan in samenwerking met NRC Media. NRC staat bekend om haar hoogopgeleide, welstandige lezers. Niet alleen de gemiddelde NRC Handelsblad-lezer heeft een gemiddeld bovenmodaal inkomen, ook de young professionals onder de nrc.next-lezers zijn toe aan een eerste en vaak al tweede woning in de duurdere prijsklasse.

Meer informatie

Wie zijn de lezers van NRC Handelsblad?
NRC Handelsblad heeft niet één maar meerdere bijzondere doelgroepen. Ze zijn onder meer hoogopgeleid, ambitieus, koopkrachtig, cultureel ingesteld en zakelijk succesvol op de arbeidsmarkt. Wilt u meer informatie over de doelgroepen van NRC Handelsblad?

Wie zijn de lezers van nrc next?
nrc next is hét informatiemerk voor de nieuwe generatie hoogopgeleide nieuwsconsumenten (20 – 39 jaar, HBO+). Mensen die alles willen weten, niets willen missen, maar weinig tijd hebben. Van starters en ambitieuze young professionals tot tweeverdieners met kinderen.

De extra’s: diepgravend, blikverruimend

NRC Handelsblad is meer dan een krant. Dagelijks vindt de lezer extra katernen en bijlagen over onderwerpen die dicht bij hun belevingswereld liggen. Net als in de krant graaft de redactie hierin net wat dieper en kijken ze net wat verder dan de ‘gemiddelde’ krant. De bijlagen bieden adverteerders een perfecte omgeving om een geïnteresseerde en geëngageerde doelgroep te bereiken.

De redactie: experts op elk vakgebied

De 200 man sterke redactie van NRC Handelsblad volgt, verwoordt en duidt dagelijks het nieuws uit binnen- en buitenland. Experts op hun vakgebied stellen de themabijlagen en supplementen samen. Medewerkers van luxury & lifestyle bijlage Lux zijn onder anderen Jort Kelder en Ivo Altena.

Columnisten: gerenommeerd en vlijmscherp

Gerenommeerde en vlijmscherpe columnisten als Youp van ’t Hek, Gerrit Komrij, Bas Heijne, Ernest van der Kwast en Louise Fresco leveren dagelijks of wekelijks hun bijdrage aan NRC Handelsblad.

Tarieven

Formaten /
Prijzen excl. BTW

nrc.next
Op vrijdag

NRC Weekend
Op zaterdag

Formaat 1
131 mm x 85 mm (1/8 pagina)

€ 500,-

€ 800,-
Formaat 2
266 mm x 85 mm (1/4 pagina )

€ 800,-

€ 1300,-
Formaat 3
266 mm x 174 mm (1/2 pagina)

€ 1300,-

€ 2600,-
Formaat 4
266 mm x 352 mm (1/1 pagina)

€ 2500,-

€ 4700,-